Sirén kommenterar 2010-10-14

Med välsignelse från den ursprunglige kommentatorn av mediella frågor, startar nu en ny era på Sirén Uncut: Sirén kommenterar. Få, förhållandevis kvalitativa, länkar är min melodi. Tror jag.

Enjoy!

1. http://sulo.se/2010/10/14/gammal-karlek-rostar-aldrig/
Nu är länken ovan en av många den senaste tiden, men genom tidseffektivitet så tog jag den senaste jag kom över. Jag förstår inte riktigt, vad är det som är så fantastiskt mycket sämre med Loopia än andra webhotell och domänleverantörer? Jag har aldrig haft problem med Loopia, tvärt om. Utmärkt service och support. 

2. http://annonsorsdagen.se/2010/index.php/forelasre.html
Detta var tredje året jag gick på Sydsvenskans Annonsörsdag, och som vanligt var det mycket trevligt och lärorikt. Tack till Frida Berglund från Trendenser.se som fick med lite sociala medier på ett hörn!

3. http://www.sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_varlden/article1265209/Har-raddas-den-forste-gruvarbetaren.html
"This broadcast is brought to you by Oakley". Nej, jag tror inte det på allvar. Men tänk om det var så? ;)

4. http://mashable.com/2010/10/14/social-commerce-study/
Helt ärligt, jag förstår att företag vill kunna värdera sina kontakter i Sociala Medier, men det finns så många andra parametrar att ta hänsyn till. Jag personligen värderar exempelvis ett högt engagemang, eller t.o.m. varumärkesambassadörer på Facebook, till betydligt mer än $2.52...

5. http://www.medievarlden.se/nyheter/2010/10/24unt-slutsalt-redan-innan-premiaren
PR är härligt och gratis. Jag blir faktiskt förvånad att man väljer att starta nya tv-kanaler i ett land där folk knappt har tid att sova på nätterna. Som jag ser det är TV ett bakgrundsmedie idag. Tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar