Sirén kommenterar 2010-10-19

1. http://mashable.com/2010/10/18/social-search-seo/
SEO har hittills varit ganska laid back då man egentligen bara har koncentrerat sig på de organiska sökresultat och hur information indexeras på bästa sätt. Med Facebook och Bings samarbete kommer det att krävas att man verkligen skruvar på resurserna kontinuerligt, även om den riktiga kampen kommer att vara om Googles topp tre liveresultat.

2. http://feber.se/webb/art/190262/the_pirate_bay_borta_frn_ntet/
Jag älskar sånt här. Det känns som om det finns smartare drag att göra än att starta ett cyberkrig med plutonen av hackers och crackers på Piratbay...

3. http://saasmetrics.me/status
Ett smidigt API för att tracka metrics på din site. Ser cleant och användbart ut.

4. http://www.dagensmedia.se/nyheter/dig/article2490346.ece
Det råder inga tvivel om att annonsformaten i iPad och andra tablets erbjuder många nya, innovativa grepp och det är verkligen bara fantasin som sätter gränser. Dock ställer jag mig mycket frågande till att det verkligen är avgörande för en kampanjs utfall. I min värld kommer tableten tillsammans med nya möjligheter på nätet att ge brandingen en Nyrenässans.

5. http://www.readwriteweb.com/archives/how_instapaper_was_created.php
Nu snackar vi personifierade nyheter, I like.

6. http://www.dagensmedia.se/nyheter/dig/article2492370.ece
Trenden håller i sig, och gammelmedia skruvar på sig av obehag.

1 kommentar:

  1. You’re not giving your self an opportunity to play long sufficient to get the bonus. That’s where the fun is.” Totally different mindset, I guess. I’ve had the Red, White and Blue 7s, and I’ve had the Blazing 7s. At least, really have} a better chance to win 1xbet korean one thing price profitable.

    SvaraRadera